Некатегоризирано

  • Home
  • Некатегоризирано

уживаме аудиокултура

Првиот од низата настани во SoundCorner на Аудиокултура симболично го започнавме со музички избор на еден од нашите први пријатели и подржувачи на новиот концепт, Denny Begic. Слушаме музика на врвни аудио системи од teoharov, Focal, Rega… Коментираме, се дружиме и уживаме Аудиокултура. Следете не на социјалните мрежи, како и на нашата веб страна и ...
Read more

Скопје има нова аудиокултура

Скопје има нова култура, се наоѓа во населба Аеродром и се вика АудиоКултура. Посветени се повеќе од две децени на учење, истражување, слушање…создаден е врвен производ. Звучници и засилувачи во кои се отелотворени наука и уметност, а уникатноста е надополнета со рачна изработка и препознатлив дизајн. Македонски производ со премиум перформанси кој успешно чекори во High End светот на аудио и ...
Read more