Во мај месец го доближуваме Focal поблиску до Вас. Специјален попуст од 20% на сите производи од асортиманот на Focal од лагер. Ве очекуваме…


Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *