уживаме аудиокултура

Првиот од низата настани во SoundCorner на Аудиокултура симболично го започнавме со музички избор на еден од нашите први пријатели и подржувачи на новиот концепт, Denny Begic.

Слушаме музика на врвни аудио системи од teoharov, Focal, Rega… Коментираме, се дружиме и уживаме Аудиокултура.

Следете не на социјалните мрежи, како и на нашата веб страна и инфорирајте се за следните настани.


Leave a Reply