уживаме аудиокултура

Првиот од низата настани во SoundCorner на Аудиокултура симболично го започнавме со музички избор на еден од нашите први пријатели и подржувачи на новиот концепт, …

повеќе »

Скопје има нова аудиокултура

Скопје има нова култура, се наоѓа во населба Аеродром и се вика АудиоКултура. Посветени се повеќе од две децени на учење, истражување, слушање…создаден е врвен производ. Звучници и …

повеќе »

Мај во Аудиокултура

Во мај месец го доближуваме Focal поблиску до Вас. Специјален попуст од 20% на сите производи од асортиманот на Focal од лагер. Ве очекуваме…

повеќе »