Previous
Next

“Аудиокултура е дом создаден од личната пасија на Теохаров кон музиката и префинетиот звук. Урбан простор каде музиката соединува, концепт за совршено аудио доживување, едукација или едноставно уживање…”

Ги застапуваме едни од светски најпознатите и реномирани аудио брендови како што се Focal, Rega, Arcam, Naim, ScanSpeak, Furutech, WBT, како и шпанскиот бренд за ѕидни часовници Nomon 

Потрагата за врвна музичка репродукција и совршено аудио доживување е невозможна без соодветен избор на музика. Нови грамофонски плочи од референтни џез музичари како Miles Davis, John Coltrane, Sonny Rollins, Billy Holiday, Oscar Peterson и многу други.

 

Previous
Next

Првиот SoundCorner во регионот е во склоп на АудиоКултура, а е со цел да овозможи најквалитетна и комфорна презентација на производите. Одлично кафе и пијалок се дел концептот на АудиоКултура….

Локација –  нас. Тафталиџе

ул. Хелсинки 13 (блиску до ресторан Олива и Фотка).

работно време:

понеделник/петок 12:00 – 20:00,

сабота 11:00 – 15:00